top of page

Mijn aanpak

In mijn aanpak heb ik een aantal kern-standpunten:

unieke-aanpak.png

Ieder mens is uniek

Er is zelden een ‘one-size-fits-all’ oplossing voor gezondheidsproblemen. Ik kijk naar jouw specifieke situatie en geef op maat advies.

oorzaak-aanpakken.png

Ik pak de oorzaak aan

Ik behandel de oorzaak van jouw klacht. Door de oorzaak aan te pakken zal het symptoom, jouw klacht, vanzelf verdwijnen.

doelgericht.png

Ik werk doelgericht

Ik werk doelgericht om het goed functioneren van je lichaam te herstellen, zodat jij snel weer kunt genieten van een betere gezondheid.

Optimaal leven en genieten

Veel klachten kunnen met wijzigingen in het voedingspatroon en leefstijl verminderen of verdwijnen, waar nodig zet ik therapeutisch voedingssupplementen in.

 

Om een goede diagnose te kunnen stellen maak ik soms - in overleg - gebruik van laboratoriumonderzoeken.

Ik maak in mijn behandeling hoofdzakelijk gebruik van twee wetenschappelijke stromingen: de orthomoleculaire therapie en de PNEI (Psycho-neuro-endocrino-immunologie).

Wat is orthomoleculaire therapie?

Een op wetenschap gebaseerde methodologie die voeding en leefstijl als voornaamste factoren ziet bij het herstellen en behouden van een goede gezondheid.

Door het lichaam precies die voedingsstoffen en prikkels te geven die het nodig heeft, en het te onthouden van de stoffen en prikkels die het niet nodig heeft, herstellen we het gezond functioneren van het lichaam.

In vele gevallen activeren we daarmee dezelfde pathways als medicijnen doen, maar dan met stoffen die het lichaam ‘herkent’ waardoor er weinig tot geen bijwerkingen optreden en het effect vaak blijvend is.

Wat is Psycho-neuro-endocrino-immunologie?

Psycho-neuro-endocrino-immunologie (PNEI) is een oplossingsgerichte, integrale geneeskundige aanpak. In de PNEI kijken we niet naar afzonderlijke lichaamsprocessen, maar kijken we naar hoe al deze losse processen als één geheel samenwerken.

Het blijkt dat het overgrote deel van de hedendaagse gezondheidsproblemen niet op te lossen zijn door naar één systeem afzonderlijk te kijken. De tot uiting komende klacht of ziekte is slechts een symptoom, een symptoom van een onderliggend probleem.

Achterhalen wat het onderliggende probleem van jouw klacht is, en hoe je die kunt aanpakken, is de kernfocus van PNEI. 

Ik kan helpen

Gezondheid is een groot goed. Ik kan je helpen die gezondheid terug te krijgen. Klik op de knop hieronder om een afspraak in te plannen of vul het contactformulier in om een vraag te stellen.

Contact

Contact

Sarphatistraat 14

1017 WS, Amsterdam

E: info@jasperalblas.nl

T: 020 210 1318

We hebben je bericht ontvangen!

bottom of page